Hanneke Groenteman: "Einde Sterren Op Het Doek verschrikkelijk jammer"

12 augustus 2015 11:22 | amusement | Door Televizier

© Omroep MAX

Hanneke Groenteman vindt het jammer dat haar programma Sterren Op Het Doek na het tiende seizoen gaat stoppen. "Natuurlijk. Het is zo leuk om te maken!"

Hanneke Groenteman treurt om de beslissing om na tien seizoenen de stekker uit Sterren Op Het Doek te trekken. "Natuurlijk vind ik dat jammer," vertelt ze in het AD. "Het is zo'n verschrikkelijk leuk programma om te maken."

Tompouce

Toch begrijpt Hanneke wel dat Omroep MAX heeft besloten te stoppen. "We maken Sterren Op Het Doek nu voor het 10de seizoen, er zijn ongeveer tachtig BN'ers geportretteerd. Op een gegeven moment is het ook wel goed. Vergelijk het met Heel Holland Bakt. Dat is mijn favoriete programma en ik kijk er heel graag naar, maar na tien seizoenen weet je ook wel dat een tompouce kan inzakken."

Johan Cruijff

Met het tiende en laatste seizoen (vanaf september op tv) stopt Sterren Op Het Doek op een hoogtepunt. Hanneke is ontzettend blij met de BN'ers die zijn gestrikt om zichzelf te laten portretteren: "De redactie heeft zichzelf overtroffen. We hebben heel grote namen. Onder anderen Johan Cruijff, Robert ten Brink, Ria Bremer, Matthijs van Nieuwkerk en Tjitske Reidinga."

Lees ook:
Sterren Op Het Doek stopt na tiende seizoen 

Meer over