Hans Kazàn en Brownie Dutch in nieuw seizoen De Gevaarlijkste Wegen

22 maart 2018 16:07 | amusement | Door Televizier

© BNNVARA

Ook dit seizoen heeft BNNVARA weer een aantal onwaarschijnlijke duo's gevonden die hun leven wagen op gevaarlijke wegen. In de eerste aflevering zijn dat Hans Kazàn en Brownie Dutch in Montenegro.

Aldaar trotseren de twee ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en diepe afgronden. Maar het gaat in De gevaarlijkste wegen ook om de goede gesprekken. En zo vertelt Hans openhartig over de zijn faillissement en neemt Brownie op zijn beurt Hans in vertrouwen over zijn verleden in een Blijf-van-mijn-lijfhuis.

Maik de Boer en Frits Sissing

Dit seizoen zien we verder zangeres Do en acteur Loek Peters in Flores, wetenschapsjournalist Diederik Jekel en royaltyjournalist Marc van der Linden in Tadzjikistan, fashion- en lifestyle deskundige Maik de Boer en ex-profwielrenner Thomas Dekker in Mexico, fotografe Micky Hoogendijk en presentator Dennis Weening in Canada, acteur Tim Haars en presentator Frits Sissing in Noorwegen en Zweden, actrice Sanne Vogel en creatieve duizendpoot Stacey Rookhuijzen in Argentinië en actrice Bo Maerten samen met sportpresentator Toine van Peperstraten in Myanmar.

De gevaarlijkste wegen vanaf zondag 1 april, op NPO 3 • 20.25 uur

Meer over