Hans Klok en Ruben Nicolai gaan zingen in It Takes 2

2 Maart 2017 10:18 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Ruben Nicolai, Hans Klok, Gijs Staverman, Buddy Vedder, Tooske Ragas en nog meer BN'ers gaan proberen de sterren van de hemel te zingen in It Takes 2.

Actrice Holly May Brood, vlogster en presentatrice Bibi Breijman, actrice Hanna Verboom en rapper Keizer doen ook mee. Zij worden gekoppeld aan Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace die de niet-zangers coachen.Alle optredens worden beoordeeld door de grotendeels nieuwe vakjury: Angela Groothuizen, Gerard Ekdom en Nielson. Gordon en Jamai presenteren de zangshow.

Trijntje, Waylon en Glennis

In de eerste aflevering zingen de negen BN'ers solo. Backstage luisteren Trijntje, Waylon en Glennis mee. Zij kunnen de optredens alleen hóren, maar niet zien. Uiteindelijk kiest elke professional op basis van de stem drie duetpartners met wie ze de zangcompetitie aandurven.

Publieksjury

Vanaf show 2 begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf dat moment alle optredens met een cijfer. De BN’ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten in de gevarenzone. Hun lot ligt in handen van de publieksjury in de studio. Zij bepalen wie er alsnog door mag naar de volgende show en voor wie de zangdroom definitief voorbij is.

Vorig jaar werd Jan Versteegh de glorieuze winnaar van It takes 2, hij nam na het programma zelfs een album op met crooner-classics.

Meer over