Hans Kraay Jr. hoopt op goede afloop VI-ruzie

16 Juli 2014 11:29 | amusement | Door Televizier

Hans Kraay Jr. vindt het maar niets dat zijn collega's Johan Derksen en René van der Gijp ruzie hebben. Het moet volgens "Hansi Hansi" eens afgelopen zijn.

Hans Kraay jr. vindt VI ‘’superleuk om te doen.’’ Hij hoopt daarom van harte dat zijn ruziënde collegae het snel bijleggen. "Ik houd van die twee mannen. Ik werk al tien jaar met Johan samen, en vijf jaar met René. Ik wil me er niet te veel mee bemoeien, maar ik vind dat ze het moeten uitpraten", vertelt Hans aan Story. 

Ruzie

Derksen en Van der Gijp kregen flinke ruzie, nadat Van der Gijp uithaalde naar zijn collega in een interview met Trouw. Volgens René zou Derksen Voetbal International vooral doen vanwege het geld. Derksen reageerde op zijn beurt woedend op Van der Gijp. De ruzie kon zelfs de kijkcijfers van VI Oranje niet omhoog krikken en het einde van het ooit zo succesvolle praatprogramma lijkt nog altijd nabij. 

Het einde van VI?

Toch is het niet duidelijk of aankomende uitzendingen van Voetbal International nu in gevaar zijn. Van der Gijp heeft in ieder geval laten weten niet meer wekenlang met de bromsnor te willen samenwerken.

Niet alleen Hans Kraay jr. wil dat de ruzie ten einde komt. Ook presentator Wilfred Genee hoopt op een verzoeningspoging.

Meer over