Hans Kraay jr. naar FOX Sports

1 augustus 2014 16:58 | amusement | Door Televizier

Hans Kraay jr. gaat meewerken aan een praatprogramma op betaalkanaal FOX Sports. Hij gaat de klus combineren met zijn werk voor SBS 6. 

Kees Jansma presenteert dit seizoen elke zondagochtend van half elf tot twaalf de nieuwe talkshow De Tafel van Kees op FOX Sports. “Hierin kijkt hij samen met Hans Kraaij Jr. en wekelijks wisselende gasten en opiniemakers uit de voetbalwereld terug op de gespeelde wedstrijden van het weekend“, aldus de zender. 

Hans Kraay jr.

Kraay gaf recentelijk al aan dat FOX en SBS 6 met elkaar gaan samenwerken. FOX verkocht de rechten van de oefeninterlands en de Jupiler League noodgedwongen aan de zender waar Hans onder contract staat. “Ik heb ook begrepen dat Jan Joost van Gangelen uitgeleend wordt door FOX om de oefeninterlands te presenteren. Leo Oldenburger wordt hoogst waarschijnlijk weer de commentator. Die werken nu allebei bij FOX”, zei Kraay. 

Johan Cruijff Schaal

Verder kondigt FOX aan dat Ronald de Boer en Mario Been dit seizoen het analistenteam van FOX Sports versterken. Aanstaande zondag maken zij hun debuut tijdens de Johan Cruijff Schaal. Ook Kenneth Perez, Jan van Halst, Erik Meijer en Arnold Bruggink geven dit seizoen veelvuldig hun mening als analist bij FOX Sports.

Hans Kraay jr. schuift ook nog altijd aan bij Voetbal International. Hij hoopt wel dat er snel een einde komt aan de ruzie tussen René van der Gijp en Johan Derksen.

Meer over