Hans van der Togt ziet goede opvolger in 'ordinaire' Hazes

Voormalig Rad van Fortuin-presentator Hans van der Togt vindt André Hazes jr. een goede opvolger. Dat vertelde Van der Togt in gesprek met 100% NL. Volgens de presentator is Hazes 'een tikkeltje meer ordinair', maar wel een leuke jongen.

“Ik vind het ontzettend verrassend", vertelt Van der Togt. "Het is een jonge jongen, 22 jaar. Hij is een tikkeltje meer ordinair dan ik was natuurlijk. Ik had geen tatoeages en hij zit onder. Dat hindert niet, hoor. Ik vind het een leuke jongen, hoor, en het is verrassend."

Ordinairder

Op 22 augustus treedt Hazes junior in de voetsporen van Van der Togt. Volgens de voormalig presentator gaat dat helemaal goedkomen. Hij gaat het vast ook leuk doen. Ik vind het op zich een heel goede keuze. Het is een jongen die ook prima past bij een zender als SBS 6. Het is toch allemaal wat – hoe zal ik het zeggen – ordinairder. Maar nogmaals: ik vind het hartstikke leuk.”

Rad van Fortuin

Jarenlang was Hans van der Togt het Nederlandse Rad van Fortuin-icoon. Van 1990 tot 1998 was de presentator dagelijks te zien in de spelshow. Dré zal vanaf 22 augustus ook dagelijks op de televisie verschijnen. Rad van Fortuin is vanaf dan iedere dag om 20.00 uur te zien bij SBS 6. 

Reageren