Harm Edens en Dit Was Het Nieuws-team maken komische show Niet Van Gisteren

10 april 2017 12:41 | amusement | Door Televizier

© NCRV

Harm Edens en de makers van Dit was het nieuws werken aan een nieuwe, komische panelshow over geschiedenisfeiten getiteld Niet van gisteren.

Het programma is bedoeld voor de publieke omroep, maar verkeert momenteel nog in de pilotfase. Harm deelde een oproep voor publiek tijdens de proefopnames op zijn Facebook. 

Satire

Harm omschrijft Niet van gisteren in zijn bericht als volgt: "Het is een spelshow waarin historische feiten centraal staan en waarin de twee teams van teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Richard Groenendijk op zoek gaan naar één belangrijke gebeurtenis uit het verleden. Uiteraard met de nodige humor en satire." 

Publiek

Om de opnames wat meer luister (en hopelijk gelach) te geven, zoeken de producenten met spoed mensen die dinsdag 11 april in het publiek willen zitten. Gasten in die pilotaflevering zijn Gijs Staverman en Loretta Schrijver. Wie van 19.15 tot na 22.00 uur van de partij wil zijn in Amsterdam kan naam, telefoonnummer plus het aantal personen publiek mailen naar publiekdwhn@gmail.com

Meer over