Voor extra pure emoties

Wendy van Dijk gebruikt verborgen camera in nieuw seizoen Hart in Aktie

17 December 2020 09:29 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS
Niemand is veilig voor de weldoeners van Hart in aktie. De makers gebruiken in het nieuwe seizoen verborgen camera om mensen te verrassen. 

Een woordvoerder van SBS bevestigde dat één van de drie items in het programma van Wendy van Dijk voortaan met een verborgen camera gedraaid wordt. 

Verrassingseffect

Nietsvermoedende deelnemers worden in de 'val' gelokt en dat verrassingseffect is precies waar SBS op uit is: "Mensen worden verrast zonder te weten wat hen overkomt, waardoor pure emotie en reacties worden gevangen. Na de verrassing volgt de ontlading wanneer Wendy met camera komt vertellen dat Hart in aktie dit mogelijk heeft gemaakt.", aldus de woordvoerder.

Wie het laatst lacht

Wendy is geen onbekende met de verborgen camera. In haar komische programma Wie het laatst lacht drijft ze als haar klunzige typetjes geregeld mensen tot wanhoop voor het verdekt opgestelde oog van de camera. Wendy heeft zin in het nieuwe seizoen, ook omdat ze steun van haar bekende collega's krijgt: "Wat is het fijn dat andere BN’ers belangeloos hun medewerking verlenen om dit mogelijk te maken. Ik heb weer een hoop mooie mensen mogen ontmoeten en verrassen."

Hart in aktie is vanaf woensdag 6 januari te zien om 21.30 uur op SBS 6.

Meer over