Goedkoper dan concurrent Netflix

HBO Max maakt prijzen bekend

24 februari 2022 13:32 | amusement | Door Janine van Rooden

© ANP/AFP/Chris Delmas

Vandaag heeft HBO Max, de streamingdienst van tv-zender HBO, zijn abonnementsprijzen bekendgemaakt. De dienst wordt in Nederland goedkoper dan concurrent Netflix.

Er komen twee abonnementsvormen: het Basic-abonnement van 5,99 euro per maand en het Standaard-abonnement van 7,99 euro per maand. Met Basic kijk je op één scherm een film of serie in een resolutie van maximaal 720p. Met Standaard kun je op wel drie schermen tegelijk kijken in de best beschikbare kwaliteit; geselecteerde titels in 4K-resolutie en de rest in 1080p (Full HD).

Korting

Mensen die een abonnement bij de streamingdienst afsluiten voor 31 maart 2022 krijgen een 'levenslange korting'. Dan betaal je 3 euro per maand voor het Basic-abonnement en 4 euro per maand voor het Standaard-abonnement. Mocht je tussentijds opzeggen, dan vervalt deze korting.

Bioscoop

Vanaf 8 maart is HBO Max beschikbaar in Nederland. Titels die we kunnen verwachten zijn onder andere Game of Thrones, The Sopranos, Harry PotterFriends en Sex and the City. De streamingdienst bundelt in zijn aanbod films en series van HBO, Warner Bros., DC en Cartoon Network. Diverse films zijn 45 dagen na de bioscooppremière al te zien op HBO Max.

Meer over