Hedwig, Myriam, Stan en Kim: kom terug!

De afgelopen passeerden heel wat personages de revue in GTST. En ze verdwenen ook weer. Maar wij missen ze.

Kim Verduyn (1996 - 1999)

De ietwat zorgelijke Kim had het moeilijk in Meerdijk. Haar grote liefde Che trouwde in Marokko met ene Leila omdat hij anders zou worden verstoten door zijn familie. Kim nam rigoureuze maatregelen. Ze vertrok naar een onbekend buitenland om te studeren en haar zinnen te verzetten. Na dertien jaar zal die studie vast en zeker voltooid zijn en ligt de weg naar het soapdorp open voor een mooi nieuw begin.

Afbeelding

Helen Helmink (1990 - 1997)

De arme Helen kreeg nogal wat te verduren in haar tijd bij GTST. Ze werd ontvoerd en de ex van haar vriend probeerde haar te vergiftigen. Met bijna fatale gevolgen. Geen wonder dat Helen haar buik vol had van al het addergebroed in Meerdijk. Ze vertrok naar het buitenland om haar broer Martin van zijn drugsverslaving af te helpen. Dat is vijftien jaar geleden. Als Martin nu nog niet drugsvrij is, dan lukt het nooit meer.

Afbeelding

Martine Hafkamp (1990 - 1994 en in 2005)

Eerlijk is eerlijk, Ludo Sanders is een watje. Vergeleken bij de streken die Martine Hafkamp uithaalde, is Ludo moeder Teresa. Zelfs zijn 15-jarige dochter Amy overtreft hem in rotstreken. Hoog tijd dus voor een terugkeer van Martine, die in 2005 door Ludo op een boot werd gezet om nooit meer terug te keren. Maar Martine is nu meer nodig dan ooit.

Bestel hier Seizoen 20 van Goede Tijden Slechte Tijden >>

Afbeelding

Jessica Harmsen (1994 - 1999)

Jessica Harmsen bracht met haar bruine manen en verleidelijke rondingen een schok teweeg in Meerdijk. Zoiets moois hadden ze daar nog niet eerder gezien. En zoiets moois is er sindsdien ook niet meer geweest. Jessica ‘wat een toestand!’ Harmsen moet terug. Geliefde Julian nemen we wel op de koop toe.

Afbeelding

Hedwig Harmsen (1997 - 2000)

Alweer iemand die naar het buitenland vertrok. Hedwig Harmsen won een scheepslading geld bij een loterij, schonk dit aan een goed doel ergens  in donker Afrika en ging daar zelf ook werken. Hedwig maakte van haar hart nooit een moordkuil en wilde nog weleens ontwapenend onhandig uit de hoek komen. Eeuwig zonde dat ze helemaal van de radar verdween. Aan de andere kant, in Afrika zijn nog zat goede werken te doen.

Afbeelding

Linda Dekker (1990 - 1998)

Vóór Jessica was Linda Dekker de vrouw die de mannen het hoofd op hol bracht. Arnie, Rien Hoogendoorn, vader Herman Hogendoorn, Frits van Houten, Stan Nijholt, Robert Alberts... alle mannen in de huwbare leeftijd belandden met Linda tussen de lakens. Maar ze was ook een ambitieuze zakenvrouw. Haar kledinglijn LinLicious was zo’n succes in Brazilië dat ze voorgoed vertrok naar het land dat het WK voetbal van 2014 organiseert.

Afbeelding

Robert Alberts (1990 - 2008)

Achttien jaar woonde Robert Alberts in het soapdorp, voordat ook hij Meerdijk de rug toekeerde en voor zijn werk naar Tokio vertrok. De GTST’ers zijn dus echte avonturiers. Robert was een baken in het dorp, een man op wie je kon bouwen. Tenminste, zolang hij zich niet verloor in buitenechtelijke relaties. Ex Laura loopt sinds Roberts vertrek nogal verloren rond. Robert, kom terug!

Afbeelding

Stefano Sanders (1999 - 2009)

GTST lijkt ondertussen een beetje op het programma Ik vertrek. Ook Stefano Sanders emigreerde. Hij woont tegenwoordig in New York, ook al niet naast de deur. De adoptiezoon/halfbroer van Ludo vertrok naar Amerika, nadat hij zijn vrouw Yasmin per ongeluk om zeep hielp. Hij kwam één keer terug, voor de begrafenis van Anita. Goeie jongen. Mocht Stefano wegblijven, dan hebben we gelukkig altijd Facebook nog voor het broodnodige contact: www.facebook.com/stefano.sanders.9

Afbeelding

Myriam van der Pol (1990 - 1993)

Myriam was wat je noemt een gekke meid. Vooral haar kapsels sprongen in het oog. In elke scène verscheen ze met een nieuw kunstwerk op haar hoofd en een stel enorme oorbellen. Myriam had last van veel onbeantwoorde liefdes, totdat ze Rob ontmoette en met hem naar Parijs ging. Voorgoed. Myriam kennende spreekt ze nog immer geen woord Frans. Hoogste tijd om terug te komen dus.

Afbeelding

Stan Nijholt (1993 - 1996)

Stan is nog altijd in Turkije, waar hij heen ging om bij zijn vriendin Fatima te zijn. Stan is een aardige knul en zo gewild, dat Linda en Laura elkaar de hersens insloegen om hem te veroveren. Als Stan inmiddels een eerlijke vrouw van Fatima heeft gemaakt, mag ze in het kader van de gezinshereniging vast en zeker terug­komen van demissionair minister Gerd Leers. 

Afbeelding
GTST Seizoen 1
Bestel >>
Afbeelding
GTST Seizoen 2
Bestel >>
Afbeelding
GTST Seizoen 3
Bestel >>
 
Afbeelding

GTST Seizoen 4
Bestel >>
 
Afbeelding

GTST Seizoen 5
Bestel >>
 
Afbeelding

GTST Seizoen 6
Bestel >>

Reageren