Heeft Marieke Elsinga verkering met JayJay Boske?

15 november 2017 13:26 | amusement | Door Televizier

© ANP

Volgens de Telegraaf heeft Marieke Elsinga de liefde gevonden bij JayJay Boske. De krant schrijft bronnen te hebben die het nieuws bevestigen.

Marieke Elsinga en JayJay zijn allebei 31 jaar oud en oud-deelnemers van Expeditie Robinson, dus misschien hebben ze elkaar op die manier ontmoet. JayJay deed vorig jaar mee en Marieke zat afgelopen zomer op een onbewoond eiland.

Vrijgezel

De verslaggeefster van RTL Boulevard is al meer dan tien jaar vrijgezel dus ex-rugbyer JayJay moet goede papieren hebben gehad. Hij liet in een interview met FHM al blijken dat hij Marieke best zag zitten. JayJay zette de brunette in zijn lijstje van mooiste vrouwen van Nederland: 'Op drie staat Marieke Elsinga van RTL Late Night. Ze oogt vrolijk, oprecht, eerlijk en het lijkt me gewoon een heel toffe chick.'

Op de Instagram-account van JayJay staat een foto waaruit blijkt dat de twee elkaar in ieder geval al sinds september kennen. Lang genoeg om verkering te krijgen. Aan

Aan de andere kant zijn er ook bronnen die zeggen dat JayJay nog gewoon een relatie heeft met zijn vriendin Iris Rulkens. We wachten het af.

Lees ook: Het is een goed jaar voor Marieke, ze won ook al de Televizier Talent Award.

Meer over