Heeft Peter R. de Vries een alibi?

11 januari 2018 16:41 | amusement | Door Televizier

© Screenshot AVROTROS

Wordt Peter R. de Vries nou gezocht in Opsporing Verzocht? Volgens veel kijkers wel, want de tips stroomden binnen na het zien van een compositietekening waar hij verdacht veel op leek.

In Opsporing Verzocht werd een aanrandingszaak in Vianen behandeld. Gelukkig wist het slachtoffer weg te komen en kon ze hem ‘zo gedetailleerd beschrijven, dat de politie een compositietekening kon maken’, aldus een woordvoerder in het programma. Toen kwam de verrassing: de tekening leek enorm op Peter R. de Vries. Sappig, gezien het beroep van de misdaadverslaggever.

Reactie Peter

De Vries kan er gelukkig wel om lachen. Op twitter meldt hij: “Ik begrijp dat ik word gezocht... de vraag is: heeft de tekenaar of de aangever een preoccupatie met mij...?”

Reactie politie

Met de tips over Peter wordt niets gedaan. "Het signalement van de verdachte omschrijft een man van 1.65 meter en Peter R. de Vries is veel langer dan dat. Dit en een aantal andere factoren hebben ertoe geleid dat er geen reden is om deze tips verder na te trekken”, vertelde de Utrechtse politie aan Metro.

Meer over