Nieuwjaarsbaksels

Heel Holland Bakt aflevering 4: De tien beste tweets

31 december 2018 11:24 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot NPO 1
In de vierde aflevering van Heel Holland bakt werd alvast afgeteld naar het nieuwe jaar. André en de jury dronken alvast een goed glas terwijl de bakkers zwoegden. Hun werk zorgde online voor heel wat hilariteit. We zetten de tien leukste tweets op een rijtje.
Een dirty mind is een joy forever, maar eerlijk is eerlijk, deze baksels doen ook wel ergens aan denken...

Eerst de Champagne Droom, dan de Frisse Truffeltaart. Het is wel de week van de k*ttaarten #heelhollandbakt #hhb pic.twitter.com/LzLJh0k5Nk

— Nicky (@Nicksmoet) 30 december 2018 Maroeska gooide weer hoge ogen, maar haar eerdere culinaire wapenfeiten blijven de amateurbakker parten spelen. Sommige kijkers werden er zelfs nostalgisch van… Meedoen is belangrijker dan winnen, zeg maar. Iedereen behalve Kim had al door dat ’t einde verhaal voor haar was… Hanneke had een zware aflevering en dat was ook duidelijk te zien… Maroeska werd voor de tweede maal meesterbakker dankzij haar frisse nieuwjaarstaart, maar ook daar werd zurig op gereageerd. Of zou alle antipathie jegens Maroeska berusten op een technische fout? Dat veel kijkers al een favoriet hebben, blijkt wel uit deze poll. Al kan het tegendeel ook bewezen worden natuurlijk.

Meer over