Heel Holland Bakt krijgt kerstserie met finalisten uit drie seizoenen

14 april 2015 10:07 | amusement | Door Televizier

© Victor Arnolds - MAX

Na de 3e reeks Heel Holland Bakt in september hoeven we niet lang te wachten op de bakshow. In december komt een korte serie met de beste kandidaten ooit.

Omroep MAX brengt rond de kerstdagen drie extra afleveringen van Heel Holland Bakt op de buis, vertelt omroepbaas Jan Slagter aan De Telegraaf. In deze speciale miniserie gaan de negen finalisten uit drie seizoenen de strijd met elkaar aan.

Rutger en Menno

Onder de deelnemers van de kerstserie zijn in ieder geval winnaars Rutger van den Broek uit het eerste seizoen en Menno de Koning uit het tweede seizoen. Ook finalisten Narcis en Evert (seizoen 1) en Anouk en Beth (seizoen 2) zijn van de partij. Deze deelnemers worden aangevuld met de drie beste kandidaten uit het derde seizoen van Heel Holland Bakt, dat in september begint.

Heel Holland Bakt

De extra serie van Heel Holland Bakt is een logische keuze, want het bakprogramma met Martine Bijl is een enorm succes op NPO 1. De eerste reeks was dé verrassing in de zomer van 2013, dus 'promoveerde' de tweede reeks naar het najaar van 2014. Op de zondagavond scoorde Heel Holland Bakt toen tot maar liefst 2,3 miljoen kijkers.

Kerst

Afgelopen kerst was er al een eenmalige special, waarin Menno en juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven lieten zien hoe je een feestelijke kerstmaaltijd bereidt. Zo bakte Menno gingerbreadkoekjes, maakte Janny drie filotaartjes en Robèrt een soesjestoren.

Lees ook:
MAX kreeg onlangs een boete opgelegd voor de Heel Holland Bakt-producten bij Albert Heijn.

Meer over