Heel Holland Bakt krijgt zeker een vierde seizoen

21 december 2015 11:25 | amusement | Door Televizier

© Victor Arnolds - MAX

Trouwe kijkers van het bekendste bakprogramma van Nederland hoeven zich geen zorgen te maken. Ook in 2016 komt Heel Holland Bakt terug op de buis.

De fans werden afgelopen week op het verkeerde been gezet door jurylid Robèrt van Beckhoven. Hij vertelde op 100% NL dat het nog niet zeker was of er een vierde seizoen zou komen. Dit alles had volgens hem te maken met presentatrice Martine Bijl, die in september werd getroffen door een hersenbloeding.

Onjuiste berichtgeving

Omroep MAX-baas Jan Slagter zette op Twitter de woorden van Robèrt recht. ‘’Ook in 2016 komt er een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt! Berichtgeving dat dit niet het geval zou zijn is onjuist.’’

Martine of Janny?

Maar wie gaat de rol van presentatrice op zich nemen in 2016? Wordt het Martine of misschien wel jurylid Janny van der Heijden? Dit is helaas nog onbekend.

Prima voice-over

Op dit moment zijn oud-deelnemers te zien in de driedelige kerstspecial van Heel Holland Bakt. De opnames van deze editie vonden afgelopen zomer plaats, dus nog voordat Martine een hersenbloeding kreeg. Martine sprak de voice-over net voor de uitzending van de special in en het klonk als vanouds. Dus wie weet kruipt Martine wel weer in haar oude vertrouwde rol tijdens seizoen 4.  

Meer over