Zesde seizoen

Heel Holland Bakt start met 500 kandidaten

18 September 2018 08:59 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© MAX/ Roland J. Reinders
Aan de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt doen vijfhonderd kandidaten mee. Dat moet een hele grote tent worden, Omroep MAX!

Het zesde seizoen van Heel Holland Bakt start met en proefdag. In die extra aflevering kunnen de vijfhonderd gegadigden een plek verdienen in de baktent. Ze hebben alleen wel één probleem; ook dit seizoen kunnen er maar tien finalisten zijn.

André van Duin

De presentatie van het bakprogramma is wederom in handen van André van Duin. De jury bestaat net als voorgaande seizoenen uit Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. Voor Van Duin wordt het de derde keer dat hij de presentatie van Heel Holland Bakt doet.

Feestdagen

Voorheen was de bakwedstrijd vanaf september of oktober te zien. Dit jaar start de reeks op 9 december. Eerder vertelde Van Duin al dat feestdagen als Halloween, Sinterklaas, Kerst en Oudjaar dit jaar aan bod komen in het programma, dat vorig jaar door een recordaantal van 3,4 miljoen mensen werd bekeken. Hans Spitsbaard uit Houten won het vijfde seizoen.

Meer over