Groot kerstdiner

Heel veel Chateau Meiland rond kerst op SBS

2 December 2019 10:20 | amusement | Door Irma Tomas

© SBS 6
Mensen die Chateau Meiland de afgelopen tijd hebben gemist, komen flink aan hun trekken rond Kerstmis. SBS6 heeft behoorlijk wat familie Meiland-perikelen geprogrammeerd in de laatste weken van het jaar. 

Het begint al op 16 december wanneer de Meilandjes aan de voorbereidingen van hun grote kerstdiner beginnen voor familie en vrienden die speciaal naar Frankrijk afreizen, zoals de broer van Martien en zijn gezin, Montana en Dirk. Voor de gelegenheid tovert Martien het hele kasteel om tot een kerstsprookje. Intussen zijn er ook gewoon gasten op het chateau, dus het is druk, druk, druk. 

Wat goééééd! 

Na de Kerst volgt de jaarafsluiting van Chateau Meiland met de special Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland op maandag 30 december. In deze eenmalige special delen bekende Nederlanders, zoals Patty Brard en Gerard Ekdom, hun favoriete momenten uit het programma.

Uitzendingen: maandag 16 december, dinsdag 17 december, maandag 23 december en een dubbele aflevering op dinsdag 24 december op SBS6. De afleveringen beginnen om 20.30 uur, met uitzondering van 17 december. Die begint om 21.30 uur.

Op maandag 30 december is de Meiland special Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland te zien om 20.30 uur.

Meer over