Heideroosje Marco Roelofs presenteert Ink Master: Meesters van de Lage Landen

2 mei 2017 13:33 | amusement | Door Televizier

Marco Roelofs, tattoofan en voormalig frontman van de band Heideroosjes, is de presentator van het nieuwe Spike-programma Ink Master: Meesters van de Lage Landen dat 15 mei van start gaat.

Tattooprofessionals Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher nemen plaats als vaste juryleden. Zij beoordelen de tien tattoo artist die tijdens de keiharde afvalrace er alles aan doen om de eerste Ink Master van de Lage Landen te worden.

Jury

De jury legt alvast uit waar ze op gaan letten. Ook proberen ze te vertellen hoeveel tattoos ze zelf eigenlijk hebben.

Techniek en creativiteit

In het programma nemen de beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Ze krijgen verschillende opdrachten voorgelegd waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Spike zocht vrijwilligers die zich willen laten tattoeëren door de Ink Master-kandidaten. Bijna 20.000 mensen hebben zich hiervoor aangemeld.

De tien deelnemers

Dennis

Dennis is 29 jaar en komt uit Wieringerwerf. Hij is werkzaam in Alkmaar waar hij samenwerkt met medekandidaat Michael. Dennis is gespecialiseerd in illustratief en new skool.

Michael

Michael is 34 jaar en collega en vriend van Dennis. Hij is gespecialiseerd in black & green en realisme.

Djovani

Djovani (27) komt oorspronkelijk uit Rusland. Nu woont en werkt hij in Rotterdam. Zijn sterke kant is kleur en realisme.

Kim

Afbeelding

Kim is 25 jaar en komt uit Dronten. Op haar zesde stond ze al in de tattoo-shop. Dat is ook niet zo gek wanneer je vader ook tatoeëerder van beroep is. Kims sterke punten zijn portret, kleur, realistisch, sleeves en grote tatoeages.

Sam

De 26-jarige Sam komt uit Antwerpen. Hij is een all round tattoo artist, maar het liefst zet hij black & grey.

Karin

Karin is 35 jaar en heeft een eigen tattoostudio aan huis in Coevorden. Ze houdt het liefst van dot- en blackwork.

Remco

Remco (27) is een strijdlustige deelnemer uit Velserbroek. Hij is vooral gespecialiseerd in black & grey en realisme.

Djoels

De 25-jarige Djoels komt uit Meulebeke, maar werkt in Deinze. Djoels zet het liefst realistische portretten.

Jay

Jay is 31 jaar en komt oorspronkelijk uit Zuid Afrika. Nu woont en werkt hij in Amsterdam. Watercolor en surrealistische tattoos zijn het handelsmerk van Jay.

Ger

Ger (de middelste van de drie) is 38 jaar en komt uit Dronten. Hij is een ex-militair en heeft al bijna tien jaar ervaring als tattoo artist. Ger is all round, maar tatoeëert het liefst black & grey en realisme.

Ink Master: Meesters van de Lage Landen is vanaf 15 mei elke maandag om 22.00 uur te zien op Spike

Meer over