Heleen van Royen verdedigt botox-gebruik in Linda's Zomerweek

22 augustus 2016 21:53 | amusement | Door Televizier

© Screenshot Linda's zomerweek

Heleen van Royen wond zich in Linda's zomerweek behoorlijk op over producenten van anti-rimpel crèmes en verdedigde haar eigen botox-gebruik: „Het is mijn lichaam en ik doe wat ik wil!”

Heleen van Royen (51) was samen met Ronald Koeman te gast op de eerste dag van Linda's zomerweek en daarin kwam ouder worden ter sprake. Daarover had Heleen een duidelijke mening: „Je gezicht gaat met de dag achteruit. Dat vind ik echt lelijk. Een frisse groene appel is leuker dan een uitgedroogde.”

Botox

Heleen doet er dan ook alles aan om de schade te beperken. „Het is een strijd die ik ga verliezen, maar ik ga m wel aan.” Met botox in haar geval en daar schaamt ze zich helemaal niet voor. „Wat ik het meest hypocriet vind, in elke drogist liggen potten anti-rimpel crème. Als je met zo'n pot de winkel uit komt is er niemand die vraagt: 'waarom heeft u die gekocht, wilt u soms geen rimpels?' Bovendien helpen ze helemaal niet. Dat vind ik een grover schandaal dan dat vrouwen botox gebruiken. Ik heb overwogen die merken aan te klagen. Botox helpt tenminste echt en daar doet iedereen moeilijk over.” Waarop mede-botoxfan Linda de Mol reageerde met de tekst 'I know'.

Het hoge botox-gehalte in deze aflevering van Linda's zomerweek was enkele kijkers ook al opgevallen.

Natuurlijk oud worden

Heleen ging ook nog even in op de kritiek dat je natuurlijk oud moet worden: „Daar kan ik me echt kwaad over maken. We geven kinderen toch ook een beugel. Als je dat vind, laat ze dan maar lekker rmet die fietensrekken rondlopen. Het is mijn lichaam en ik doe wat ik wil!”

En dat kon op bijval rekenen.

Dit zijn alle gasten van Linda's zomerweek 2016

Meer over