Verademing

Hélène Hendriks vervangt Johnny de Mol in HLF8 en wordt meteen overladen met complimenten

2 maart 2022 09:42 | amusement | Door Irma Tomas

© SBS6
Hélène Hendriks verving dinsdag voor de tweede achtereenvolgende dag de zieke Johnny de Mol bij HLF8 en veel kijkers konden die wisseling wel waarderen.

Hélène Hendriks blijkt alweer de koningin van de talkshowpresentatoren-vervangers. Nadat ze vorig jaar al hoge ogen gooide toen ze een paar keer de plek innam van Wilfred Genee tijdens De Oranjezomer, gebeurt nu hetzelfde bij HLF8 op SBS6. 

Kijkers blij

Johnny de Mol is ziek en daarom zit Hélène Hendriks al twee dagen op zijn plek. Een flink aantal kijkers is zeer in haar nopjes met die ruil. 

Eigen talkshow voor Hélène

Een aantal kijkers stelt voor om Hélène haar eigen talkshow te geven. Natuurlijk heeft de blonde presentatrice al eens samen met Wilfred Genee de geflopte show Café Hendriks & Genee gepresenteerd, maar daar kwam ze niet helemaal uit de verf. Misschien dat dat wel het geval zou zijn bij een heel eigen show. Het zit er natuurlijk dik in dat John de Mol ook naar HLF8 kijkt om te zien hoe de vervanger van zijn zoon het er vanaf brengt en als hij iets in Hélène ziet, zou dat zomaar eens kunnen gebeuren. 

Meer over