En stuurt mail

Hélène Hendriks: HLF8 moet op de schop

20 augustus 2022 11:46 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© Screenshot SBS
Talkshow HLF8 begint binnenkort weer, zonder vaste host Johnny de Mol, die nog een beetje uit de wind wordt gehouden. Hélène Hendriks is één van de twee inval-presentatoren, maar ze hoopt wel dat er wat verandert.

Wilfred Genee vroeg haar vrijdagavond in Vandaag Inside naar het programma, waarna ze het één ander te vertellen had. "Ik was best een beetje verrast dat ik het nu weer ga doen", opent ze. "Ik was namelijk wel gevraagd om het in januari en februari te doen en toen dacht ik 'dat is redelijk te doen', omdat dan de voetbalcompetities voor een groot deel stil liggen."

Sport gaat voor

Hélène heeft er nooit een geheim van gemaakt dat sport altijd voor gaat, maar dat wordt dus nu lastiger. "Toen belden ze me in de vakantie op of ik de maanden september en oktober wilde doen op maandag, dinsdag en woensdag", vervolgt ze. 

Er moet iets veranderen

De presentatrice gaat de klus wel doen, maar wil wel dat er iets veranderen. Daarom heeft ze een lange mail geschreven naar de directie met daarin verbeterpunten, zodat het programma een grotere kans van slagen heeft. "We moeten onderscheidend zijn", vindt ze.

Meer over