Verrassend

Hélène Hendriks hoopt op de komst van déze gast bij De Oranjezomer

20 mei 2024 11:10 | amusement | Door Tessa Kok

© William Rutten
Vanavond gaat Hélène Hendriks van start met een nieuw seizoen van De Oranjezomer. Daarmee vervangt ze de heren van Vandaag Inside voor een aantal weken. In gesprek met RTL Boulevard onthuld de presentatrice welke gast ze graag nog in haar show wil hebben.

Geert Wilders

Hélène vertelt in een interview met RTL Boulevard dat ze hoopt dat politicus Geert Wilders eens aanschuift in De Oranjezomer. ''Ja, Geert Wilders. Dat lijkt me nou eens heel gezellig. Als hij langskomt, dat lijkt me echt leuk. Dus Geert, je weet het. Altijd welkom'', aldus de presentatrice. 

Nieuw seizoen

In gesprek met RTL Boulevard blikt Hendriks vooruit op het nieuwe seizoen van De Oranjezomer. ''Ik heb er heel veel zin in. Ik vind het wel lekker dat het dagelijks is. We gaan natuurlijk richting het EK en de Olympische Spelen, dus ik hoop dat we daar wel voldoende dingetjes uit kunnen halen'', zegt ze erover. Wat kijkers van de afleveringen kunnen verwachten? ''Dat het zomers is, dat je met een lach de dag uitgaat. En voor de rest eigenlijk de mensen die we vaker hebben gehad.''

Hieronder is het volledige interview van Hélène Hendriks met RTL Boulevard te bekijken.

De Oranjezomer is elke maandag t/m vrijdag om 21.30 uur op SBS6 te zien.

Meer over