Talkshow

‘Hélène Hendriks neemt Europees voetbal over van Wilfred Genee’

12 oktober 2021 08:09 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP

Vanaf januari 2022 is Wilfred Genee samen met René van der Gijp en Johan Derksen dagelijks op televisie dankzij hun nieuwe talkshow. Hélène Hendriks staat in de startblokken om wat werk van de presentator over te nemen.

In gesprek met De Telegraaf vertelt Hendriks dat ze ervan uitgaat de doordeweekse, Europese voetbalavonden aan haar takenpakket als presentatrice kan toevoegen. "Ik ga er 100 procent van uit dat ik dat van hem overneem. En of ik ook een rol krijg in de eventuele daily straks, dat gaan we wel zien. Ik heb er nog niet over gesproken in ieder geval."

Talkshow

Eerder deed het gerucht de ronde dat Hendriks ook een rol in de talkshow zou krijgen, maar zelf stelt ze die eis niet. Afgelopen zomer was ze ook te zien in het praatprogramma De Oranjezomer, waarin ze optrad als verslaggever en deskundige, maar ook een enkele keer als presentatrice. "En ik denk ook niet dat ze me vragen voor de politieke onderwerpen, of zo. Dat doet Thomas van Groningen veel beter."

Radio 

Wilfred Genee zal sowieso nog wat werk moeten afstoten om de dagelijkse talkshow te kunnen maken. Zo maakte hij vorige week al bekend te stoppen met de ochtendshow op Radio Veronica.

Meer over