Blijft ze?

Hélène Hendriks openhartig over toekomst bij HLF8

17 november 2022 09:18 | amusement | Door Judith Regeling

© Kijk.nl
De vaste kijkers van HLF8 hoeven Hélène Hendriks ook de komende tijd niet te missen. De presentatrice blijft namelijk de maandagavond voor haar rekening nemen, zo vertelde ze gisteren bij Vandaag Inside.

De rest van de week zal Leonie ter Braak te zien zijn.

HLF8

Aangezien komende week het WK Voetbal van start gaat waar de presentatrice zich op zou focussen, was het even de vraag of ze überhaupt nog wel tijd had voor HLF8. Maar dat blijkt dus wel het geval. "Leonie heeft ook nog een ander programma, dus die kan het onmogelijk vijf dagen doen", vertelde Hélène gisteravond bij Vandaag Inside. Daarom blijft zij voorlopig op maandag de honneurs waarnemen.

Hélène Hendriks

Ondanks eerdere kritische uitspraken over het programma vindt ze dat zeker geen straf. "Ik moet eerlijk zeggen: ik vind het ook best wel leuk geworden de laatste tijd. Zeker in het nieuwe format", aldus Hélène. "Ik weet heus wel dat ik het soms beter moet doen. Zoals vandaag, het was een beetje rommelig. (...) Daar heb ik af en toe last van, maar dan moet ik iets meer leiding geven. Ik heb er best wel lol in en ik vind het heel leuk om die maandag te blijven doen, want daar zit ook heel veel sport in."

Benieuwd wat ze er nog meer over te zeggen heeft? Bekijk dan snel de video hieronder!

HLF8 is elke doordeweekse dag om 19:30 uur te zien op SBS6.

Meer over