Help Joris Linssen en Yvon Jaspers aan kandidaten voor Hello Goodbye

29 september 2015 11:49 | amusement | Door Televizier

Joris Linssen en Yvon Jaspers zoeken nog kandidaten voor Hello Goodbye, maar deze zijn moeilijker te vinden dan verwacht.

Boer Zoekt Vrouw-presentatrice Yvon Jaspers en presentator Joris Linssen stappen voor het eerst als duo op de Schiphol-bezoekers af. Naast de klassieke verschillende gesprekken die ze afzonderlijk met mensen voeren gaat het stel nu ook de verhalen van twee kanten belichten.

Het nadert

Sinds 31 maart staat de oproep voor kandidaten al online. 5 november gaat het nieuwe seizoen van Hello Goodbye van start en dat begint nu wel heel dichtbij te komen. Ken of ben jij iemand met een bijzonder verhaal? Is het de moeite waard om dit verhaal te vertellen? Help het presentatieduo dan aan kandidaten! Wie weet wordt jouw verhaal gedeeld met heel Nederland.

Twee kanten van de slurf

Joris laat op zijn Facebook weten: “De één staat in de aankomsthal, en de ander bij de slurf. We lopen dan dus mee vanaf de slurf, door de douane tot aan de bagageband. Daarna volgt een meeslepende apotheose, de twee helften van het verhaal komen bij elkaar. Hiervoor moeten we van tevoren toestemming regelen, dus zijn we op zoek naar bijzondere aankomsten.”

Vanaf 5 november is Hello Goodbye elke donderdag om 21.30 op NPO1 te zien.

Lees ook:
Boer Zoekt Vrouw gaat weer internationaal

Meer over