Mystery guest

De B&B van Henk Krol kwam er niet zo goed van af in MAX Vakantieman

6 juli 2021 16:14 | amusement | Door Irma Tomas

© Stef den Boer
In het door Sybrand Niessen gepresenteerde MAX Vakantieman bezoekt de mystery guest iedere week een andere vakantie-accomodatie en in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen was de bed and beakfast van voormalig politicus Henk Krol aan de beurt. Maar de mystery guest was niet zo tevreden. 

B&B Henk Krol ligt in het Brabantse Best en is eigenlijk een hotel waar Henk Krol de gastheer is. Henk is niet te beroerd voor een praatje met zijn gasten en ging zelfs op de foto met de mystery guest, van wie Henk toen natuurlijk nog niet wist dat hij er was voor een recensie. 

Het bed is een hangmat

Er was veel goeds te melden over het hotel. Het ligt in een prachtige omgeving en ziet er ook hartstikke goed uit. Maar er waren ook wat minpunten. Er lag iets te veel stof in de kamer, het doucheputje was vies en de bedden werden vergeleken met een hangmat, zo zacht waren ze. Al met al gaf de mystery guest slechts een voldoende als cijfer. 

Henk is sportief

Na afloop reageerde Henk reuze-sportief op de klachten. Het doucheputje wordt voortaan grondig schoongemaakt, maar de matrassen blijven, want volgens het ex-Tweede Kamerlid zijn de gasten daar juist zeer enthousiast over. 

Meer over