Henny Huisman gaat voor derde Gouden Televizier-Ring

Henny Huisman heeft met De playback show (1985) en De surpriseshow (1988) al twee keer een Gouden Televizier-Ring gewonnen. Dat is voor de oud-presentator niet genoeg. Hij wil het kunstje nog een derde keer flikken.

Henny Huisman is op 66-jarige leeftijd nog altijd zeer ambitieus. De oud-presentator wil niets liever dan nog minimaal één keer de Gouden Televizier-Ring om zijn vinger schuiven. Deze keer niet als presentator, maar als bedenker van een show. Dat vertelt Henny als hij zijn bucketlist bekendmaakt aan Story.

Trots

Henny haalt ook meer voldoening uit het bedenken van tv-programma’s, dan het presenteren van primetime-programma’s. Maar waar is hij het meest trots op? “Dat ik tv-programma’s heb bedacht die de hele wereld zijn overgegaan. Toen ik stopte met De soundmixshow, werd er gezegd dat er geen talentenjachten meer kwamen. Wat hadden ze ongelijk.”

Gouden Televizier-Ring

Henny Huisman maakt voorlopig in ieder geval nog geen kans op de Gouden Televizier-Ring. De eerste kwalificatieronde is gestart, en daar zit hij niet bij. Wil je weten wie er wél in de race zijn? Check het hier en breng je stem uit!

Meer over:

Reageren