Henry en Maxim willen allebei op cover Men's Health

3 januari 2017 12:32 | amusement | Door Televizier

© Stefan Heijdendael/NOS

Henry Schut en Maxim Hartman zijn in een hevige strijd gewikkeld om de cover van het blad Men's Health. Beide heren willen in september op het voorblad.

Maxim Hartman en Henry Schut zijn collega’s bij het programma Eredivisie op vrijdag. Beide heren hebben elkaar uitgedaagd om op de cover van Men’s Health september te komen.

De lezer kiest de winnaar

De uitdaging is op januari gestart 2 januari en eindigt op de dag van de fotoshoot, begin juli. Lezers van Men's Health mogen beslissen wie van de twee heren er het beste uitziet na al die maanden training. 

Dit zijn de cijfers van Maxim:

Naam: Maxim Hartman
Geboortedatum: 13 augustus 1963
Lengte 187 cm
Gewicht: 90,5 kilo

Maxim over Henry: „Ik denk dat hij een burnout krijgt omdat hij zichzelf zo graag wil bewijzen. Ik ken Henry niet echt goed maar ik denk dat hij behoorlijk onzeker en kwetsbaar is.”

Dit die van Henry:

Naam: Henry Schut
Geboortedatum: 1 april 1976
Lengte: 191 cm
Gewicht: 91 kilo

Henry over Maxim: „Hij is te wispelturig. We gaan dit aan voor de periode van een half jaar. Dat past niet in zijn spanningsboog. Veel te lang voor hem.”

De fitness-avonturen van Henry en Maxim zijn op de voet te volgen via menshealth.nl.

Trendy

Het is onder BN'ers de laatste tijd heel erg in om op de cover van Mens Health te gaan staan. Simon (van Nick), Marc van Eeuwen, Arie Boomsma, Pepijn Lanen en Filemon Wesselink (al mocht hij niet op de cover omdat hij verboden middelen gebruikte) gingen Maxim en/of Henry voor.

Meer over