Speciale aflevering

Herman van der Zandt neemt met oudejaarsspecial afscheid als quizmaster van Met het Mes op Tafel

5 december 2023 15:02 | amusement | Door Tessa Kok

© Refkele Steemers/MAX
Leuk nieuws voor de liefhebbers van Met het Mes op Tafel, want er komt een oudejaarsspecial aan! Herman van der Zandt zal zijn carrière als quizmaster van het programma feestelijk afsluiten, samen met een aantal bn'ers.

Speciale aflevering

Op oudejaarsavond is er een speciale aflevering te zien van Met het Mes op Tafel. Er zijn zes bn'ers te gast, die in duo's de strijd met elkaar aangaan in de kennis- en blufquiz. Alle vragen staan in het teken van het afgelopen jaar.

De duo's die meedoen aan de speciale uitzending zijn Maarten van Rossem & Philip Freriks, Astrid Kersseboom & Simone Weimans en Plien van Bennekom & Jörgen Tjon A Fong. En om het nog feestelijker te maken, worden Klaas en Mylou muzikaal bijgestaan door Niki Jacobs en Brigitte Kaandorp.

2023-twist

De vragen worden voorgeschoteld in de klassieke categorieën, maar wel allemaal met een 2023-twist. Het belooft een mooie combinatie van muziek, memorabele fragmenten en gezelligheid te worden. De oudjaarsspecial is zondag 31 december om 19.10 uur bij MAX op NPO 2 te zien.

Meer over