Quizzen maar

Herman van der Zandt ook dit jaar weer te zien in Met het Mes op Tafel

10 januari 2023 14:14 | amusement | Door Judith Regeling

© Refkele Steemers
Herman van der Zandt keert na zijn uitstapje naar het Top 2000-café toch weer terug naar zijn oude vertrouwde plek. In februari is er namelijk weer een nieuw seizoen te zien van Met het Mes op Tafel.

Hij laat Leo Blokhuis achter, maar krijgt ook dit seizoen weer gezelschap van pianist Klaas van Dijk en barvrouw Mylou Frencken.

Met het Mes op Tafel

De Omroep MAX-quiz Met het Mes op Tafel heeft eigenlijk geen tot weinig introductie meer nodig. Veel mensen weten inmiddels wel dat de deelnemers van deze quiz van goeden huize moeten komen. Zo moeten ze over een flinke dosis algemene kennis beschikken, snel kunnen rekenen en slim kunnen spelen. Als ze daarnaast ook nog eens een getalenteerde bluffer zijn, is dat mooi meegenomen.

Kennisquiz

In deze quiz nemen dagelijks dan ook drie deelnemers het tegen elkaar op en pokeren ze met hun antwoorden. Als ze bijvoorbeeld veel vertrouwen hebben in hun antwoord, zetten ze fors in. Maar ze zouden ook zomaar eens kunnen passen óf bluffen. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden in ieder geval op donderdag in de finale om de weekbonus.

Klinkt dit nu als muziek in jouw oren? Je kunt je nog aanmelden.

Met het Mes op Tafel is vanaf 6 februari van maandag t/m donderdag om 19:50 uur te zien bij Omroep MAX op NPO2.

Meer over