Bakkers klaar? Bakken maar!

Herstelde André van Duin 'scherp als vanouds' in finale Heel Holland Bakt

17 maart 2024 10:34 | amusement | Door Faye Heijnis

© Elvin Boer/Omroep MAX
André van Duin was vorige week in de halve finale van Heel Holland Bakt de grote afwezige. Gelukkig is de herstelde presentator vanavond gewoon weer te zien in de finale, zo deelt Robèrt van Beckhoven.

"André is er weer helemaal bij", zegt Robèrt tegen RTL Boulevard. "Hij was gewoon niet lekker die dag, dus we hebben het eventjes overgenomen", vertelt het jurylid over de afwezigheid van André. "Hij is ook weer scherp als vanouds, dus komt helemaal goed." 

André van Duin afwezig in Heel Holland Bakt 

Wat er exact met André aan de hand was waardoor hij de opnames moest missen, is niet duidelijk. De 77-jarige presentator werd vorig jaar aan het einde van de zomer nog behandeld voor kanker. Gelukkig werd na zijn afwezigheid al snel een update gegeven in de vorm van een fragment met een knipoog naar Animal Crackers

Opnames nieuw seizoen Heel Holland Bakt

Robèrt geeft ook te kennen dat ze weer vol aan de bak zijn voor een nieuw seizoen van het programma. En dat is nog niet alles: onlangs werd bekend dat er een kersteditie met BN'ers komt. "Het zijn maar vier kandidaten, dus het zijn er niet veel, maar die vier moeten wel aan elkaar gewaagd zijn", laat Robèrt hierover los. "Dat moet een mooie mix zijn, dat is natuurlijk altijd het moeilijk. Dat is hetzelfde als met niet-bekende Nederlanders." De BN'ers worden niet gespaard in de bakwedstrijd, belooft het jurylid. "Nu gaan ze wel voelen hoe zwaar het is, dat weet ik heel zeker." 

De finale van Heel Holland Bakt is vanavond om 20.23 uur te zien bij Omroep MAX op NPO 1. 

Meer over