Het Familiediner stoomt af op 200e aflevering

15 Juli 2016 15:31 | amusement | Door Televizier

© EO

Het nieuwe seizoen van Het familiediner begint met een feestje. Op maandag 5 september wordt de 200e aflevering van de populaire EO-show uitgezonden. 

Bert van Leeuwen bemiddelt al ruim 15 jaar in familiegeschillen. Ook in de nieuwe serie, die op maandag 22 augustus start, probeert hij met een open uitnodiging voor een smakelijk maal relaties te herstellen. Dit seizoen krijgt hij in de keuken versterking van tv-kok Prins van den Bergt.

600 goedmaakpogingen

In een persverklaring staat Bert stil bij het succes van zijn programma: "Ongelooflijk, de 200e aflevering alweer! Dat betekent meer dan 600 goedmaakpogingen in 15 jaar. En nee, ik ben ik het nog lang niet zat. Iedere keer weer blijft het een uitdaging om mensen vaak na jaren weer bij elkaar te brengen en blijft het bijzonder wanneer beide partijen besluiten de strijdbijl te begraven."

Opgeven Familiediner

De redactie van Het familiediner heeft voor aankomend seizoen nog enkele plekken beschikbaar. Mensen die graag van de diensten van Bert gebruik willen maken, kunnen zich opgeven via deze link.

Meer over