Daten op stand

Het First Dates Hotel komt naar Nederland

5 December 2018 09:25 | amusement | Door Televizier

© Estera Marysia
Ongemakkelijke blikken, geschuif met de rekening en de beruchte evaluatie: First Dates is zo herkenbaar dat het pijnlijk is. Of andersom? Na afloop weten we of de liefdeskoppeltjes elkaar nog wel eens spreken, maar binnenkort gaan we de vervolgdates gewoon meemaken. Er komt namelijk een heuse spin-off van deze heerlijke datingshow!

In First Dates Hotel blijven de vrijgezellen slapen in een luxe verblijf, waar ze lekker in het zwembad kunnen plonzen, (weer) uit eten kunnen gaan of de omgeving kunnen verkennen. Als het bevalt, mogen ze met hun date inchecken in een hotelkamer. Een beetje de citytrips uit Boer zoekt Vrouw dus, maar dan anders. Groeit de vonk uit tot een vlammetje?

Opgeven

Het heuglijke nieuws werd gedeeld door gastheer Sergio en barman Victor en net als je denkt dat het niet mooier kan, wordt dat het toch: je kunt je namelijk opgeven!

 

First Dates Hotel

De Britten zijn fan: daar tellen ze alweer drie seizoenen van dit liefdeshotel. In Nederland bleef het tot voor kort bij First Dates zelf, waarin dates met elkaar uit eten gaan om te kijken of ze daarmee hun wederhelft ontdekken. Tot groot genot van de kijker.

Meer over