Victor en Sergio

Het First Dates Hotel opent op 10 februari in Nederland

4 Februari 2019 13:25 | amusement | Door Irma Tomas

© Wessel de Groot
Alle Nederlandse vrouwen kunnen straks weer verdrinken in de peilloze dieptes van de blauwe ogen van barman Victor in het nieuwe programma First dates hotel. Al gaat het natuurlijk om de gasten.

First dates hotel gaat net even een stapje verder dan de reguliere First dates. Singles gaan niet alleen op een date, ze leren elkaar ook in en rond het hotel beter kennen. En als het klikt tijdens de eerste date, dan volgt er een tweede. Hoe het afloopt met de mensen die geen vonk zien overspringen tijdens de eerste afspraak, vertelt het verhaal niet.

Receptionist Ricardo

Oude bekenden barman Victor, maître Sergio en serveersters Kelly en Fleur zorgen dat alles op rolletjes loopt in het First dates hotel. En er zijn ook wat nieuwe gezichten. Receptionist Ricardo en bellboy Tobias staan ook klaar om het de gasten naar de zin te maken. En dan maar zien of het om echte liefde gaat in het First dates hotel of dat het alleen maar een vakantieliefde was.

Eerste gasten

In de eerste aflevering gaat onder anderen de 75-jarige weduwe Margrit voor het eerst in haar leven op date gaat. Ook 44-jarige hondenuitlaatster Debbie waagt de sprong in het diepe. De excentrieke 32-jarige Mounsiff hoopt in het hotel zijn droomvrouw te vinden.

First Dates Hotel, vanaf zondag 10 februari iedere zondag om 20.55 uur op NPO 3

Meer over