Surprise!

Welke BN'er gaat er schuil in het pak van Het Hert in The Masked Singer 2023?

15 december 2023 21:40 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland
Vlug, waakzaam en onafscheidelijk van haar jong. Dat zijn vaak eigenschappen van een Hert. Of het echter ook opgaat voor de persoon achter dit vrolijke pak van The Masked Singer 2023, is de vraag. [Onthuld]

Wij houden je hier op de hoogte van alle belangrijke hints en aanwijzingen.

Lees ook: Alles over The Masked Singer 2023 

Het Hert in The Masked Singer 2023

Wat we weten over de Het Hert, is dat er achter dit pak iemand schuilgaat die uit een behoorlijk muzikale familie komt. Ze heeft zelf ook al het stokje doorgegeven. Verder zou het zomaar eens kunnen dat we hier te maken hebben met een influencer: aan selfies en make-upproducten in ieder geval geen gebrek. Of was die 'peace' een teken naar haar deelname aan The Voice of Holland?

Aan muzikaal talent en interesse geen gebrek. Het Hert heeft immers een link met een piano en met de muziek van Whitney Houston. Met het liedje 'I wanna dance with somebody' om precies te zijn. Verder lagen er in haar kamer een stethoscoop, haagse hopjes en diverse haardonuts voor haar prachtige lokken. 

Op de vraag of dit hertje een 'bekende man' heeft, is het antwoord: 'Soms'. Verder duikt er een muziekdoosje waar na lang draaien een clowntje uitkomt. Je moet echter wel van hele goeden huize komen om hier chocolade van te kunnen maken.

The Masked Singer 2023 - aflevering 4
The Masked Singer 2023 - aflevering 4

Wie is Het Hert in The Masked Singer 2023?

Door de uiteenlopende hints, die behoorlijk verwarrend waren, had het panel nog aanzienlijke twijfels. Vlak voor de ontknoping overwogen ze personen als Bibi Breijman en Natacha Harlequin, terwijl het publiek koos voor Leona Philippo, Natacha Harlequin en Romy Monteiro. Uiteindelijk bleken zowel Carlo als het publiek gelijk te hebben: het ging inderdaad om Natacha!

Dat had je natuurlijk kunnen weten, zoals de makers altijd benadrukken. De verwijzing naar de Haagse Hopjes verwees naar haar woonplaats Den Haag, en de haardonuts waren evenmin vreemd voor haar, aangezien ze haar haar altijd strak in een knot draagt. De weegschaal, net als de vele dossiers op haar bureau, hintte naar haar beroep als strafpleiter. Het bleek geen leugen te zijn dat ze uit een muzikale familie komt; ze bevindt zich al van jongs af aan te midden van muziekinstrumenten.

Mocht je het dan nog niet hebben geweten, dan had je het kunnen afleiden uit de verwijzing naar de groene omgeving waarin ze 'dartelt'. De studio van Shownieuws is eigenlijk één groot groen scherm.

Natacha Harlequin in The Masked Singer 2023
Natacha Harlequin in The Masked Singer 2023

The Masked Singer is iedere vrijdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Meer lezen?

Meer over