BN'ers op de vlucht

Het Jachtseizoen van StukTV komt terug op televisie

25 april 2022 16:44 | amusement | Door Janine van Rooden

© Wessel de Groot

Na de succesvolle eerste televisie-editie van Het Jachtseizoen maken de mannen van StukTV zich klaar voor een nieuw seizoen.

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan opnieuw de strijd aan met bekende Nederlanders die voor hen op de vlucht slaan. Ook deze keer gaan de BN'ers weer in duo's op pad met als doel om vier uur lang uit handen te blijven van de jongens van StukTV.

Op de vlucht

In elke aflevering van Het Jachtseizoen gaan Giel, Thomas en Stefan met behulp van high-tech opsporingsmiddelen op zoek naar een ontsnapt BN'er-duo. Vorig seizoen trokken de op de vlucht geslagen sterren alles uit de kast om aan de mannen te ontsnappen; van helikopters tot speedboten, dus dat belooft wat voor het nieuwe seizoen. StukTV geeft het deelnemende duo een voorsprong van twintig minuten om weg te komen. De vraag is natuurlijk of dat genoeg is om uiteindelijk niet gepakt te worden.

De namen van de deelnemende BN'ers worden binnenkort bekendgemaakt. Op zaterdag 4 juni 2022 start het tweede seizoen om 20:30 uur op SBS6.

Meer over