Het nieuwe BNN-programma Trippers onderzoekt seks en drugs in het buitenland

4 april 2017 16:52 | amusement | Door Televizier

© BNN

In het nieuwe BNN-programma Trippers maken Jan Versteegh, Tim Hofman, Geraldine Kemper en Linda Hakeboom reportages in het buitenland over de onderwerpen seks en drugs. 

Ook duiken de presentatoren in de levensstijlen en subculturen van leeftijdsgenoten. Trippers is het vervolg op het succesvolle BNN-programma Spuiten en Slikken op Reis waarin de vier ook al te zien waren.

Lijmsnuivende minderjarigen

Tim reist in de eerste aflevering naar de vuilnisbelt in Kenia. Iedere nieuwe vuilniswagen wordt belaagd door de bewoners van de Dandora Dumpsite in de hoop eetbaar afval aan te treffen. Op de vuilnisbelt heerst een strikte hiërarchie: de machtigste bende mag als eerst het afval doorzoeken en de lijmsnuivende verslaafde minderjarigen zijn als laatst aan de beurt.

Reizend circusbestaan

Ook Geraldine, Jan en Linda reizen de wereld over om te zien hoe er in andere culturen met seks en liefde wordt omgegaan. Geraldine is in de Verenigde Staten en volgt het reizende circusbestaan van de rodeo waar jongeren dag in dag uit op de rug van een stier zitten en hun leven op het spel zetten voor een paar dollar.

Jackie Chan

Jan zit in China waar hij ziet hoe jongens van zeven jaar oud worden opgeleid tot de nieuwe Jackie Chan en Linda reist naar Japan waar mannen een grote voorkeur voor jonge meisjes hebben ontwikkeld. Zij spelen populaire games waarin sperma op kleine meisjes wordt geschoten.

Trippers is vanaf 24 april elke maandagavond om 21.45 uur te zien op NPO 3

Meer over