Leuk!

Het Onbekende krijgt een tweede seizoen

15 januari 2024 10:54 | amusement | Door Esther Hut

© Jasper Suyk

Renze Klamer krijgt het weer druk dit jaar, want naast zijn eigen talkshow mag hij zich gaan opmaken voor een tweede seizoen van Het Onbekende.

Het programma dat bedacht is door de makers van De Verraders en Wie Is de Mol?.

Het Onbekende

Het nieuwe format van RTL4 was vorig jaar voor het eerst te zien en was meteen een succes. Niet gek dus dat er zojuist een tweede seizoen is aangekondigd. Maar hoe ging het programma ook alweer in z’n werk?

In Het Onbekende gaan veertien kandidaten, verdeeld over een team met bekende en onbekende Nederlanders, de strijd met elkaar aan op een bepaalde plek in Europa. Ze moeten zo snel mogelijk het eindpunt vinden, maar onderweg krijgen ze te maken met opdrachten en eliminaties. De vraag die centraal staat in het nieuwe programma is: durf je te kiezen voor het onbekende?

Aan Renze Klamer de taak om de kandidaten continu uit te dagen en te testen.

Of dit jaar wordt gekozen voor dezelfde opzet, is nog maar de vraag want producent IDTV laat weten “dat de vorm en opzet ook nog onbekend zijn.” Verrassend.

Wanneer is het tweede seizoen van Het Onbekende te zien op tv?

We moeten nog wel even geduld hebben voor we daadwerkelijk het programma op de buis zien, want de opnames moeten nog beginnen.

Producent IDTV is zelfs nog op zoek naar kandidaten. Dus lijkt het je wat om mee te doen dit seizoen, dan kun je je hier inschrijven. De opnames zullen in april starten.

Meer over