Veelzijdige groep

Het Perfecte Plaatje maakt kandidaten seizoen 2022 bekend

7 juli 2022 19:57 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
RTL 4 pakt door met Het perfecte plaatje: daags na de finale van de zomerse variant maakt de zender de tien kandidaten van de reguliere reeks bekend.

Maurice Lede is nog amper bekomen van zijn winst in Het Perfecte Plaatje in Argentiniëof de nieuwe lichting amateurfotografen laten alweer van zich horen. RTL Boulevard mocht de kandidaten bekend maken.

Brede groep

Tijl Beckand verwelkomde tien nieuwe BN'ers die hun doos vol camera's, lenzen en andere foto apparatuur in ontvangst mochten nemen. De komende maanden gaat de groep oefenen om de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Beckand kon nog niet zeggen wie in zijn ogen een streepje voor heeft op de rest van deze brede groep.

Wie is wie

Maar wie doen er dan precies mee? Het gaat om komiek Najib Amhali, presentatrice Geraldine Kemper, zangeres Trijntje Oosterhuis, stylist Maik de Boer, documentairemaker Linda Hakeboom, soapicoon en schrijfster Inge Ipenburg, actrices Bente Fokkens en Tina de Bruin, acteur Edwin Jonker en programmamaker Filemon Wesselink. 

Het perfecte plaatje is komend najaar te zien bij RTL 4 en volgens jurylid William Rutten gaat het een extra lang seizoen worden.

Meer over