In Argentinië

Het Perfecte Plaatje maakt kandidaten zomerseizoen bekend

20 april 2022 19:40 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
RTL 4 zet Het perfecte plaatje in tijdens de zomermaanden. Er is een speciale reeks op komst van de fotowedstrijd die zich ditmaal afspeelt in Argentinië.

RTL Boulevard kondigde het nieuwe seizoen van Het perfecte plaatje aan en maakte ook de acht deelnemers bekend die in Argentinië de strijd met elkaar aan gaan.

Kandidaten

De bekende amateurfotografen die op Argentijns grondgebied elkaar gaan overtroeven met zoomlezen en camerahoeken zijn, van links naar rechts: presentator Maurice Lede, actrice Babette van Veen, zanger Thomas Berge, actrice Renée Soutendijk, presentatoren Jochem van Gelder en Daphne Bunskoek. Voorts doen ook tv-maker Tim den Besten en de 22-jarige online persoonlijkheid Roxanne Kwant mee.

3 weken

Volgens Jochem van Gelder hebben alle deelnemers ervaring en talent en da's ook wel nodig. Waar kandidaten doorgaans ruim zes maanden mogen oefenen met alle professionele apparatuur staat er ditmaal slechts drie weken voor. Jurylid William Rutten reist mee met het gezelschap en beoordeelt samen met lokale gastjuryleden de foto's. 

Het perfecte plaatje in Argentinië is vanaf woensdag 1 juni te zien om 20.30 uur bij RTL 4.

Meer over