In Thailand

Het Perfecte Plaatje op Reis komt terug op deze datum

21 maart 2024 10:50 | amusement | Door Esther Hut

© William Rutten

Wie er allemaal meedoen het aan nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis is al even bekend, maar RTL heeft zojuist ook bekendgemaakt wanneer we ze in actie gaan zien.

Pak de agenda er maar vast bij.

Het Perfecte Plaatje op Reis 2024

We moeten alleen nog heel even geduld hebben, want we kunnen pas vanaf woensdag 15 mei zien hoe het de negen bekende Nederlanders is vergaan in het zonnige Thailand.

In deze reeks van Het Perfecte Plaatje op Reis zien we actrice Susan Visser, presentatrice Gallyon van Vessem, GTST-actrice Sophie Bouquet, ESPN-presentatrice Fresia Cousiño Arias, zanger Danny de Munk, presentator Kaj Gorgels, PowNed-verslaggever Mark Baanders, rapper Leafs (Jahmil Dapaloe) en musicalster April Darby terug.

Uiteraard ligt de presentatie weer in handen van Tijl Beckand en wordt hij bijgestaan door verschillende juryleden. Een daarvan is William Rutten. In de reiseditie van het programma is er vaak een jurylid uit het desbetreffende land dat aansluit.

Leonie ter Braak

Het vorige seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis werd gewonnen door Leonie ter Braak. Zij stond toen tegenover Rick Brandsteder in de finale en wist met een paar puntjes meer het verschil te maken.

Wanneer is Het Perfecte Plaatje op Reis te zien op tv?

Het Perfecte Plaatje op Reis is vanaf woensdag 15 mei om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over