Aderlating in Argentinië

Het Perfecte Plaatje stuurt twee kandidaten tegelijk naar huis

22 juni 2022 22:02 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Het zomerseizoen van Het perfecte plaatje verloopt alles behalve ontspannend voor de amateurfotografen. In de vierde aflevering moesten onverwacht twee kandidaten het veld ruimen.

Nadat vorige week Renée Soutendijk afviel waren er nog zes kandidaten over in Buenos Aires waar presentator Tijl Beckand hen bijpraatte over de volgende shoot.

'What the f*ck?!'

De fotografen werden in duo's opgesplitst en moesten met een zelfgekozen voorwerp een zogenoemde 'what the fuck?!" fotosessie houden. Ze moesten elkaar op een zo creatief en verbijsterend mogelijke manier zien vast te leggen. Echt een beeld waar iemand bij het zien ontzet 'what the f-ck?!' van roept. Een kolfje naar de hand van Tim den Besten die zijn gewillig slachtoffer Jochem van Gelder midden op straat liet bevallen met behulp van een knuffelbeer en een fles chilisaus met stukjes.

 

Selfie time

In de tweede opdracht moesten de fotografen een hotel selfie produceren die iets vertelt over de roem en de keerzijde van bekend zijn. Een breed onderwerp waar ook hele afwisselende platen uit voortkwamen. Den Besten wist weer indruk te maken door de schaduwkant van een influencer te belichten. Babette van Veen ging naakt als een over the top pornoster met coke verslaving. Ook Jochem van Gelder liet zich van zijn meest ruige kant zien. Maar uiteindelijk wist de selfie van Maurice Lede de jury het meest in vervoering te brengen. De foto, waarin hij uitzinnig van vreugde een hotelkamer onveilig maakt, kon wat hen betreft zo in een stijlvol mannenblad.

Twee slachtoffers

De jury ging in overleg en was er al snel uit welke twee kandidaten hun camera moeten inpakken. Allereerst het goede nieuws: Maurice Lede is de winnaar van de week. Maar met een gemiddelde van 6.5 viel het doek voor Babette van Veen die het niet eens enorm erg vond. Ze had een leuke tijd gehad en er een nieuwe hobby bij. Even later was het ook voorbij voor online personality Roxanne Kwant die haar uitschakeling ook al voelde aankomen en met plezier hand in hand met Babette van 't scherm liep. 

Meer over