Het pijnlijke moment van Richelle en Jeroen in Married At First Sight

Een van de ongemakkelijkste momenten van dit seizoen van Married at first sight kwam in de laatste aflevering toen Jeroen aan Richelle moest vertellen waarom hun huwelijk ten dode was opgeschreven.

Hoe kort ook, het huwelijk tussen Jeroen en Richelle in Married at first sight was behoorlijk hobbelig van aard. Toen Jeroen zijn toekomstige vrouw binnen zag komen, droop de teleurstelling van zijn gezicht, hij had duidelijk een andere smaak in vrouwen dan de experts van het programma. Later leek de militair te ontdooien en zoende hij zijn nieuwbakken bruidje enthousiast op de mond. Richelle zag het vanaf het begin zitten, zij hoopte zelfs op een beetje actie in de huwelijksnacht.

Lichaamscontact

Dat is er hoogstwaarschijnlijk nooit van gekomen want het enthousiasme van Jeroen slonk net zo snel als het opkwam. Waar Richelle voortdurend lichaamscontact zocht, deed Jeroen er juist alles aan om enig fysiek contact te vermijden. En zo verliep de huwelijksreis frustrerend voor beiden.

De Experts

Waarom de experts van Married at first sight dachten dat dit een perfecte match zou zijn, blijft de vraag. Jeroen snapt er ook niks van en probeert een en ander op niet al te subtiele wijze uit te leggen aan Richelle. Het betekent het definitieve einde van hun huwelijk. Hoe eerlijk ook, dit wil een vrouw niet horen.

 

Meer over:

Reageren