Zelfs uit Belgiƫ

Het Roer Om-koppel heeft eerste boekingen binnen

10 maart 2023 14:27 | amusement | Door Marjolein Vos

© Talpa
Een oud pand in Frankrijk, lekkende daken en andere mankementen en een partner die niet kan klussen. Dit was het perfecte recept voor een aflevering van Het Roer Om. Rick en Alex laten na de aflevering van gisteren weten hoe het nu met ze gaat.

Is het allemaal wel goed gekomen daar in het Franse land?

Droom

Voor Alex en Rick was het een grote droom. Ze wilden een nieuw leven beginnen in Frankrijk met gezellige gasten in een chambre d'hôtes. Met het oude pand was van alles mis en het werd Alex allemaal te veel om in zijn eentje te doen. Rick was niet echt bepaald een klusser dus moest er een professioneel klusbedrijf aan te pas komen en daar was niet helemaal op gerekend qua kosten.

Update

Na de aflevering van donderdag, geeft het stel nu een update op Instagram hoe het gaat. Alex heeft besloten dat hij graag een Engelse pub wil in hun establishment en hij is bezig met de puntjes op de 'i'. "Dan zijn we klaar om de gasten te ontvangen", zegt Rick. "Als ware restaurantdesigner moet je toch gewoon je eigen Engelse pub in huis hebben?" aldus Alex.

Boekingen

En de gasten? Die weten het koppel al te vinden. "De eerste boeking heb ik trouwens al binnen", zegt Rick. "Het is echt grappig en leuk om te zien dat mensen ons kunnen vinden zonder dat we eigenlijk nog reclame hebben gemaakt. Er bellen mensen uit België van: wij willen graag reserveren bij jullie. En dan denk ik: hoe komen jullie bij ons?" Het koppel heeft voor elke maand al boekingen staan. "Soms is het er maar één, maar we hebben er in ieder geval één!" vertelt Rick. "Het begin is er", vult Alex lachend aan.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Meer over