Raden maar!

Wie gaat er schuil achter het pak van het Stinkdier in The Masked Singer 2023?

22 december 2023 21:00 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland
Het populaire programma The Masked Singer is terug en dus kan het raden weer van start gaan. In dit overzicht houden we je op de hoogte van alle hints en aanwijzingen over... het Stinkdier. [ONTHULD]

Ook benieuwd naar de identiteit van een van de andere deelnemers? Houd onderstaande pagina in de gaten.

Lees ook: Alles over The Masked Singer 2023 

Hints en aanwijzingen over Het Stinkdier

Het zal je maar gebeuren: je mag meedoen aanThe Masked Singer en wordt vervolgens... een stinkdier. Op dit moment is nog niet duidelijk welke BN'er er precies schuilgaat achter dit pak, maar dat zal niet lang meer duidelijk. We weten inmiddels dat dit figuurtje vroeg opstaat, niet gehecht is aan één plek en ervan houdt om lekker te tuinieren.

De stem doet vermoeden dat het hier gaat om een wat oudere man die zomaar eens een Brabants accent zou kunnen hebben. Als hij natuurlijk geen stem opzet. Het enige wat we zeker weten, is dat het Stinkdier 'weleens' heeft meegedaan aan een spelprogramma, zo bevestigde hijzelf.

De vijfde aflevering maakte gelukkig iets meer duidelijk. Een maand, zelfs. De focus lag in deze aflevering vooral op december. Is deze BN'er misschien op deze datum jarig? Andere hints die voorbijkwamen waren het gedicht 'Een vriend' van Toon Hermans en de Eiffeltoren. Verder lag de focus op een Chinese kalender, een boek vol poep- en piesgrappen en een luchtverfrisser

En dan hebben we nog broccoli. 5 kilo broccoli, welteverstaan. Heeft Het Stinkdier zoveel monden te voeden dat hij lekker veel inslaat of slaat deze hint ergens anders op? Wij neigen naar dat laatste, want in de zesde aflevering zaten hints die toch meer wezen naar mensen met weinig tot geen kinderen.

We hebben het dan vooral over een kerstbal in de vorm van pompoen, een mogelijke hint naar... De Verraders Halloween. Zat dit Stinkdier misschien in hetzelfde seizoen als panellid Monica Geuze?

The Masked Singer 2023 - aflevering 1
The Masked Singer 2023 - aflevering 1

Wie is het Stinkdier in The Masked Singer 2023?

Het publiek deed er een tijdje over, maar in de zesde aflevering wisten veel kijkers het zeker: dit moest en zou Guido Weijers zijn. We kunnen er lang omheen draaien, maar zij hadden het gewoon goed. Monica Geuze zat er dan ook heel dichtbij, want de kerstbal in de vorm van een pompoen bleek inderdaad een dikke hint naar zijn deelname aan De Verraders Halloween van afgelopen jaar. Verder zaten er in de hintvideo's meerdere verwijzingen naar oudejaarsavond, zoals het wijzen naar december of het aftellen. Guido doet juist op die avond regelmatig de Oudejaarsconference.

Guido vond zelf het boek met de poep- en piesgrappen het duidelijkst. Op dat boekje stond een smiley op de cover die wat scheef kijkt. En tja, volgens de cabaretier is dat natuurlijk een dikke hint naar hem. 

Guido Weijers in De Verraders Halloween
Guido Weijers in The Masked Singer 2023

The Masked Singer is iedere vrijdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Meer lezen?

Meer over