Spannend!

Het tweede seizoen van De Verraders België nu te zien op Videoland

3 januari 2024 14:00 | amusement | Door Judith Regeling

© VTM (via: communicatie.vtm.be)
De fans van De Verraders moeten snel overschakelen naar Videoland, want sinds dinsdag is daar het tweede seizoen van de Vlaamse variant te zien

Het heeft tevens een Nederlands tintje: Klaasje Meijer doet mee.

Lees ook: De Verraders met onbekende Nederlanders vanaf deze datum te zien 

De Verraders 

De Belgische variant van De Verraders werkt in principe hetzelfde als de originele Nederlandse editie. Ook in deze versie zijn er drie verraders, worden er mensen (fictief) vermoord en vindt er elke aflevering weer een rondetafel plaats waarin wordt bepaald welke deelnemer zijn of haar ware identiteit moet prijsgeven.

Het grootste verschil zit hem eigenlijk in de naamgeving. Waar de reguliere deelnemers in de Nederlandse variant 'Getrouwen' zijn, noemen de Belgen dat 'Bondgenoten'. Zij moeten samen zien te werken om erachter te komen wie een dubbelrol speelt en dus 's nachts over hun lot beslist tijdens het zogenoemde conclaaf.

Deelnemersveld

Als je niet zo thuis bent in de wereld van onze zuiderburen, zullen de kandidaten van het tweede seizoen vast vooral onbekenden voor je zijn. Toch zitten er wel degelijk bekenden in. Onder meer voormalig K3'tje Klaasje Meijer, K3 Zoekt K3-deelneemster Nora Gharib, Lego Masters-presentator Andy Peelman en Walter De Donder zijn van de partij. Die laatste ken je mogelijk vooral als Kabouter Plop of Meneer de Burgemeester uit Samson & Gert.

Check hier snel een trailer.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Het tweede seizoen van De Verraders België is nu te zien op Videoland. 

Meer over