HHB-winnares Annemarie vaste kok EO-show

11 december 2017 15:16 | amusement | Door Televizier

© EO

EO-coryfee Bert van Leeuwen en Henk van Steeg maken het nieuwe dagelijkse programma Van harte. In de show zal Annemarie Pronk, de winnares van Heel Holland Bakt 2016, elke dag taarten bakken. 

Annemarie Pronk (op de foto 3de van links) maakt daarmee haar comeback op de Nederlandse tv. Pronk won twee jaar geleden het populaire tv-programma Heel Holland Bakt. Sindsdien heeft ze haar eigen kookboek uitgebracht en brengt ze regelmatig recepten uit op haar website. Nu zal ze elke dag te zien zijn in de nieuwe EO-show.

Bert van Leeuwen

In Van harte gaan Bert van Leeuwen en Henk op zoek naar nationale en lokale feesten en bijzondere rituelen. Ook cultuurtheoloog Frank Bosman is aan het programma verbonden. Hij bezoekt bekende en minder bekende christelijke en joodse feesten en volksfeesten.

Heel Holland Bakt

De presentatoren praten met experts over het vieren van het leven. Zo zijn meesterbloembinder en trendsetter Pim van den Akker, interieurstylist Chantal ten Brinke en kledingstylist Nathalie Bharos vaste gasten in het programma.

Geloof en een hoop liefde

Op dit moment is op het tijdstip nog de EO-serie Geloof en een hoop liefde te zien. Vanaf 8 januari zal Van harte van maandag tot en met donderdag te zien zijn op NPO 2.

Van harte vanaf 8 januari van maandag tot en met donderdag, 17.50 op NPO 2

 

Meer over