Gelikte televisie

Hilariteit om ijsjesproef in Belgische Wie is de Mol?

1 april 2024 13:51 | amusement | Door Redactie TVgids.nl

© Play4
Veel 'molloten' vinden De Mol, de Belgische versie van Wie is de Mol?, de betere variant. In de tweede aflevering van de nieuwe reeks die zondagavond te zien was vond er er een opdracht plaats die, nou ja, tot de verbeelding sprak.

Savoca, het dorp in Sicilië waar The Godfather is opgenomen, was het toneel voor een ijsjesproef. Terwijl het gros van de groep ijsbollen die uit een machine vielen moesten opvangen met een hoorntje en naar het strand moesten brengen, speelden vier kandidaten een computerspel à la Pacman door te likken aan Twisters; die langwerpige waterijsjes. Dat leverde shots op die bij de preutste kijkers nog tot de verbeelding spraken. 

'Een van de belachelijkste proeven' van De Mol

De opdracht wordt op X nabesproken. "Welke genie is op die ijsjesopdracht gekomen?" pent een van hen. In Vlaamse media wordt echter ook gesproken van 'een van de belachelijkste proeven uit de Mol-geschiedenis'. 

Enkele bewegende beelden kun je hieronder zien.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door De Mol (@demol_play4)

Wie is de Mol? België in Nederland kijken

De Mol is in België elke zondag om 20.00 uur te zien op Play4. Elke maandag verschijnt de nieuwe aflevering van De Mol bij NPO Start voor de Nederlandse fans.

Meer over