Overzicht

Alle hints en aanwijzingen richting Wie Is de Mol-deelnemer Jeroen Spitzenberger

3 februari 2024 21:45 | amusement | Door Judith Regeling

© Joy Hansson
Jeroen Spitzenberger is een van de deelnemers van Wie Is de Mol? 2024. In dit overzicht houden we bij waarom je hem wel óf juist niet op je verdachtenlijstje moet zetten.

Eén ding is zeker: acteren kan hij als de beste.

Lees ook: Alles over Wie Is de Mol? 2024

Wie is Jeroen Spitzenberger uit Wie Is de Mol? 2024?

Jeroen Spitzenberger is een getalenteerde Nederlandse acteur die de afgelopen jaren zijn stempel heeft gedrukt in zowel de televisie-, film- als theaterwereld. Met rollen in de met een Gouden Televizier-Ring bekroonde tv-serie Oogappels, Alles is Liefde, Divorce, De Tweeling en Mannenharten is het dan ook haast onmogelijk dat je hem nog nooit gezien heeft.

Mocht je de eerdergenoemde series niet hebben gezien, kunnen we zo nog wat titels opnoemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de BNNVARA-serie Anoniem of Het Jaar van Fortuyn? Voor die laatste kroop Jeroen in 2022 in de rol van Pim Fortuyn en dat bleef niet ongezien. Hij won er zelfs een Gouden Kalf voor in de categorie 'Beste Acteur'.

Hints en aanwijzingen richting Jeroen Spitzenberger

Voor een rolletje meer of minder draait hij dan ook zijn hand niet om, maar helaas voor Jeroen, de rol van zijn leven heeft hij niet gehad. In de vijfde aflevering kreeg hij een rood scherm en dat betekent dus dat hij de Mol niet is.

Of we dat hadden verwacht? Deels. Er waren de afgelopen weken wel degelijk wat hints te vinden naar Jeroen, maar ze waren nog niet zo overtuigend als die momenteel zijn voor onder meer Rian en Fons.

Lees hieronder wat we hadden verzameld.

Aflevering 1

In de eerste aflevering zaten helaas nog weinig sterke hints naar Jeroen als Mol. Toch sloten we hem op dat moment ook nog zeker niet uit. En dat had vooral te maken met de opening die ons als drag deed kennen. Net als Kees van der Spek nam Jeroen Spitzenberger eerder deel aan Make Up Your Mind, het dragprogramma van Carlo Boszhard, en had dus een perfecte verwijzing kunnen zijn. Helaas was dat in het geval van het Jeroen niet zo. 

Justin, Kees en Jeroen in Wie Is de Mol? 2024
Justin, Kees en Jeroen in Wie Is de Mol? 2024


Aflevering 3

Jeroen Spitzenberger nam in de eerste opdracht van de derde aflevering het voortouw en maakte er geen geheim van dat hij lekker veel geld uit de pot wilde uitgeven. "Ik dacht ook: laten we een leuke avond hebben, lekker liedjes kopen. Even stoom afblazen, dat was ook wel nodig na deze dagen," aldus de acteur. Dat leek ons de perfecte uitspraak van de Mol, die inderdaad zoveel mogelijk geld uit de pot wil spelen. Toch moeten we nu op zoek naar een andere verdachte... 

Jeroen Spitzenberger in Wie Is de Mol? 2024
Jeroen Spitzenberger in Wie Is de Mol? 2024

Aflevering 4

Na aflevering vier vroegen we ons af: is Jeroen dyslectisch of wilde hij zich extra verdacht maken? Dat kwam dan ook niet voor niets. In de vierde aflevering was namelijk erg overtuigend door te zeggen dat de 'A' van het alfabet voor 'Angola' stond, de 'B' voor België en de 'C' voor... 'Kameroen'. En tja, we kunnen er nog een heel verhaal van maken, maar dat klopte gewoon niet.

Jeroen Spitzenberger in Wie Is de Mol? 2024
Jeroen Spitzenberger in Wie Is de Mol? 2024


Wie Is de Mol?
 is iedere zaterdag vanaf 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1

Meer over