Na vijf seizoenen en twee films

Hitserie Gooische Vrouwen keert terug op televisie

21 november 2023 12:20 | amusement | Door Tessa Kok

© RTL / Roy Beusker

Met vijf succesvolle seizoenen op televisie en twee films was Gooische Vrouwen razend populair. Inmiddels is het verhaal van de vrouwen in het Gooi al een lange tijd niet meer te bewonderen op een scherm, maar daar komt verandering in. 

Gooische Vrouwen keert namelijk terug op de buis! Dat bevestigt Talpa aan RTL Boulevard.

Comeback op televisie

Actrice Beppie Melissen, die in Gooische Vrouwen zowel de rol van Greet Hogenbirk als die van 'tante Cor' Hogenbirk vertolkte, heeft in de podcast Kunststof meer uitgelaten over een eventuele comeback van Gooische Vrouwen. Daarin vertelt ze dat het zeker mogelijk is dat de serie terugkomt op de buis. ''Er zijn gesprekken gaande dat er weer opnieuw een serie gemaakt gaat worden. Ik zou het hartstikke leuk vinden'', laat ze erover uit.

Naar verwachting is dat dan ook weer met Linda de Mol, die jarenlang Cheryl speelde in de serie. De andere hoofdrollen werden gespeeld door Tjitske Reidinga (Claire), Susan Visser (Anouk) en Annet Malherbe (Willemijn). 

Op SBS6

Talpa heeft aan RTL Boulevard bevestigd dat het nieuwe seizoen eind 2024 op de buis verschijnt. De serie is niet alleen op SBS 6 te zien, maar ook op streamingdienst Videoland.

''In samenwerking met Videoland wordt er gewerkt aan een nieuw seizoen van de hitserie Gooische Vrouwen, naar een idee van Linda de Mol en geregisseerd door Will Koopman”, aldus de zegsvrouw tegen RTL Boulevard. ''Na het enorme succes van de tv-serie en twee bioscooprecords schitteren de vier populaire vriendinnen uit ‘t Gooi eind 2024 weer op het kleine scherm.''

Meer over